U bent hier:

F.A.Q.

Veel gestelde vragen:

Leveringen en verzendkosten. 

Wat is jullie levertijd en wat zijn de verzendkosten?

Als je voor 12.00 uur een bestelling plaatst, zullen wij je bestelling dezelfde dag nog verzenden. Bestel je een artikel dat niet op voorraad is, dan informeren wij je hierover.

Op onze internetsite kun je zelf nagaan of een artikel nog leverbaar is. Er is geen minimum aantal artikelen of bedrag nodig om te bestellen. Bij bestellingen onder de  € 75,- worden verzendkosten berekend. De verzendkosten kun je tijdens je bestelling opvragen. Bij bestellingen boven de € 75,- worden geen verzendkosten berekend.

Wat als ik niet thuis ben als ze het pakket komen brengen? De DPD-pakketdienst bezorgt je pakket op werkdagen van ongeveer 8:00 uur tot 18:00 uur.

Je ontvangt een e-mail over het verwachte tijdstip van bezorging, afhankelijk van de route van de bezorger. Hier hebben wij geen invloed op. Als je niet thuis bent als het pakket bij je wordt aangeboden komt de DPD de volgende werkdag nogmaals langs, of geeft het af bij een afhaalpunt in de omgeving. Wanneer de chauffeur wederom niemand thuis aantreft en het pakket niet bij de buren kan afleveren, dan laat deze een bericht achter met een adres van het depot of afhaalpunt.

Je hebt dan een paar dagen de tijd om het pakket af te halen op het betreffende depot. Als je echter niet binnen deze periode reageert, gaat het pakket automatisch retour naar Ayurorder.nl Indien je het pakket niet bij je buren afgeleverd wilt hebben kun je ons hierover informeren. Wij zullen er dan voor zorgen dat de chauffeur het pakket alleen bij het opgegeven afleveradres zal bezorgen.

Garantie en Retourneren.

Is er een garantietermijn? Controleer je bestelling altijd binnen 2 werkdagen na ontvangst. Op deze manier weet je zelf of de bestelling in orde is en kun je ons tijdig op de hoogte stellen van eventuele manco's of klachten. Je mag in overleg binnen 14 dagen na ontvangst artikelen terugsturen of terugbrengen. (Dit wordt het herroepingsrecht genoemd.) Indien gewenst ontvang je je geld terug. Het artikel moet in een ongebruikte en verkoopbare staat zijn en in de originele verpakking teruggestuurd worden. In het geval van breuk of manco sturen wij je zo snel mogelijk opnieuw de betreffende artikelen op. Boeken en cd’s kunnen niet geretourneerd worden. Retourneren? 

Neem eerst contact met ons op via (0320) 25 13 13 of via het contactformulier zodat wij op de hoogte zijn gesteld van je klacht en een retouropdracht aan kunnen maken. De kosten van de goederen die zonder overleg worden geretourneerd, worden niet voor onze rekening genomen.

Privacy policy.    

Wat is jullie privacy policy? Ayurorder.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Ayurorder.nl zal jouw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van jouw bestelling. Ayurorder.nl gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

• Als je een bestelling plaatst, hebben we je naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om jouw bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

• Wij gebruiken je e-mailadres om je te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kun je je uitschrijven op onze website.

• Als je bij Ayurorder.nl een bestelling plaatst bewaren wij je gegevens op een Secure Server. Je krijgt van ons een gebruikersnaam en wachtwoord  zodat je jouw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, en afleveradres, niet bij iedere nieuwe bestelling opnieuw in hoeft te vullen.

• Je kunt je contactgegevens alleen wijzigen door contact op te nemen met onze klantenservice, dit doen wij om de veiligheid van uw gegevens zo goed mogelijk te kunnen waarborgen. Ayurorder.nl zal jouw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren. Als je vragen hebt over ons privacy beleid kun je contact opnemen: telefonisch via 0320-251313 of via het contactformulier

Algemene voorwaarden:

 Bedrijfsgegevens

Wat zijn jullie contactgegevens?

Op internet kun je 24 uur per dag bij ons terecht. Daarnaast kun je onze medewerkers uiteraard ook persoonlijk spreken. Ze zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur via telefoon 0320 - 25 13 13 of e-mail: info@ayurorder.nl

Bezoekadres  Holisan B.V. Merwede 30 8226 NA Lelystad , Postadres Holisan B.V. Postbus 242 8200 AE Lelystad Telefoon: (0320) 25 13 13

Fax: (0320) 255 805 E-mail: info@ayurorder.nl

 

K.v.K. Amersfoort: 39070138

BTW-nr NL8077.96.517.B01